Dagen blev verkligen lyckad. En del av deltagarna hade åkt långt, så vi började dagen med kaffe/festis och macka.

Vi vuxna lyssnade på Sara Melin, alias “Lilla Speedos mamma”. Föreläsning lockade fram både skratt och tårar och mycket igenkänning.

Järlindens scoutkår gjorde som vanligt ett kanonjobb med att ha hand och aktivera barnen. De började med en namnlek för att de skulle lära känna varandra. Efter det fler olika lekar och eftermiddagen avslutades med popkorn poppade över en eld.

Till lunch bjöds det på köttbullar och pasta. De 800 köttbullarna försvann i våra magar. Eftermiddagen delade vi vuxna upp oss i smågrupper och delade med oss av våra erfarenheter att vara NPF-förälder.

Dagen avslutades med fika. Vår kassör Christina Lindberg hade bakat bullar, kärleksmums och äppelrutor. När vi ropade in barn till fikat fick vi svaret ” Vi kommer snart”! Det svaret om något visar att barnen hade kul!