2022

“Prova på att rida” lördag 24 september hos Urhästar i Grycksbo


Medlemsdag på Liljans herrgård 20 augusti


Fiske vid Svarttjärn 3 augusti


Medlemsträff vid Plättbacken, Borlänge


Slädtur i Grycksbo

Under sportlovet besökte vi Urhästar i Grycksbo. Där fick vi åka på en slädtur och grilla korv på isen på en sjö.


Sportlovskul i Lassisbacken, Älvdalen

Attention Dalarna bjöd in till pulkaåkning och grillad korv.


2021

Fiske i Svarttjärn

Vi fick veta att vi MÅSTE ta med allt skräp och ev. fiskrenset, för att det fanns björn i området. Fiskeklubben vill inte locka fram björn till fisketjärnen.


Besök på hästgård.

Dagen innehöll skötsel av häst, åka vagn bakom hästen, och korvgrillning.


2019

Teater Satelliten

Teater Satelliten är en ideell förening som har en inkluderad teaterensemble bestående av ett 40-tal musikalartister med och utan diagnos, som står på scenen under samma villkor. Hösten 2019 tog Attention Dalarna hit dem för att gästspela på stora scenen på Dalateatern.


En dag i vildmarken

Vi bjöd in familjer till en dag på Navardalens Vildmarksstation. Navardalen ligger 3 mil norr om Älvdalen. Rakt ut i vildmarken!


Familjedag på Liljans herrgård

Lördagen den 28 september bjöd Attention Dalarna in till en familjedag på Liljans herrgård. Liljans herrgård är Parasport Dalarnas egna tränings o utvecklingscenter, belägen i naturskön miljö intill sjön Liljan mellan Falun och Borlänge.

 

På eftermiddagen förläste Kalle (25 år) om sin grundskoletid. Pappa Jan flikar in med sina upplevelser ur föräldraperspektiv.

En scoutgrupp tog hand om barnen. Barnen fick lära sig knyta knopar, gick en tipspromenad samt lekte lekar i skogen. På eftermiddagen gjorde scouterna upp en eld och sen gräddades det pinnbröd över glöden.