Sara alias ” Lilla Speedos mamma” föreläser engagerande om livet som mamma till barn med olika diagnoser, såsom ADHD, autismspektra, ångest och dyslexi. Sara berättar med humor och stundtals sorg om hur hon kämpat för att dels förstå sina barn, dels om hur hon kämpat för att omgivningen ska förstå. 

Sara har föreläst flitigt runt om i landet sen 2015 & är dessutom känd sen uppdrag granskning och bokstavsbarnen. 

Föreläsningen handlar om ett fartfyllt kreativt liv som ofta gått i 390 men som Sara inte skulle vilja vara utan. Om känslan att känna utanförskap som förälder, om att sätta gränser och vad som får barnen att må bra. Hur viktigt det är med rätt bemötande. Sara vill ändra på attityden om ADHD. Det finns så mycket positivt som händer med rätt bemötande. 

Alla barn vill lyckas! 

Sara berättar öppenhjärtigt om vardagliga situationer, ofta med hög igenkänningsfaktor. 

Saras föreläsning inger hopp om att man kan ändra synsätt med förståelse och att ändra sitt eget bemötande. 

  • jag trodde livet var slut, men det gav så mycket mer, säger Sara. Det finns alltid något positivt när det känns som svårast. 

Välkommen på en föreläsning som kommer ändra ditt synsätt på ett positivt sätt. 

Saras motto:

Le fast du är arg, det blir lättare då:)