Skådespelaren Sanna Bråding berättar om sin resa  genom dåligt mående och psykisk ohälsa. Som barn var Sanna annorlunda, extremt känslig mot omvärlden. Till slut blev det för mycket. Det började med ätstörningar och överprestation och slutade i fängelse med ett amfetaminmissbruk. Där, i häktet, ställdes hon inför valet att strunta i allt och ge upp eller att ta till vara på möjligheten att förändra sitt liv för att må bättre. Hon valde det senare. Vi har alla kraften att förändra våra liv, menar Sanna idag.

När: Torsdagen 10 mars 2022 kl 18.30

Var: Kulturhuset tio14, Falun.

Fritt inträde.

Föreläsningen sänds också direkt på nätet. Hämta länk till livesändning längre ner på sidan.

Anmäl dig senast 9 mars.

Anmälan på länken nedan:

https://www.finsamdalarna.se/2022/02/14/forelasning-sanna-brading/?titel=falun