Attention vet att behovet av stöd är otroligt stort. Vi tar därför hjälp av våra ideella krafter och samarbetar med vår lokalförening Attention Stockholm för att kunna fortsätta erbjuda vår anhörigtelefon. Nedan kan du läsa mer om vår den samt andra stödinstanser som finns i samhället.

Attentions anhörigtelefon

Till vår anhörigtelefon kan du som anhörig ringa och prata om det som är angeläget för just dig i den situationen du befinner dig. Telefonlinjen bemannas av en ideell representant med kunskap inom NPF och som även har egen erfarenhet av att vara anhörig. Vi är ingen profession men försöker svara, hjälpa och hänvisa så gott vi kan. 

Eftersom anhörigtelefonen hålls öppen med hjälp av våra ideella krafter från lokalföreningen i Stockholm kan tiderna variera lite. Vi kommer löpande att lägga upp tider för resten av året på denna sida. Varje samtal begränsas alltid till 30 minuter så ett tips är att du förberett ditt samtal så att du kan lyfta fram det som är viktigast för dig att prata om.

Anhörigtelefonen är öppen för alla men vi prioriterar våra egna medlemmar i första hand. 
Information om hur du blir medlem och vad som ingår hittar du här https://attention.se/bli-medlem/

Öppen tid: Här kan du ringa in när som helst under den öppna telefontiden, telefonnumret som gäller är 076-721 23 13. Är det upptaget eller ingen som svarar så är det samtal före och du får prova igen om en stund. Lämna inga meddelanden på telefonsvararen. 

Bokad tid: Klicka på länken intill tiden du önskar för att boka den. Det är först till kvarn som gäller och vi vet att tiderna brukar gå åt fort. Går det inte att komma vidare till ett bokningsformulär så har tiden redan bokats och du får prova en annan tid.

Telefonnummer för öppen tid: 076-721 23 13

VECKA 51
Tisdag 21 december kl. 13.00-15.00 (öppen)

VECKA 52
Torsdag 30 december kl. 14.30-17.00 (öppen)

VECKA 1
Onsdag 5 januari (bokade tider)
09.00 – 9.30 – BOKA HÄR
09.30-10.00 – BOKA HÄR
10.00-10.30 – BOKA HÄR
10.30-11.00 – BOKA HÄR
11.00-11-30 – BOKA HÄR
11.30-12.00 – BOKA HÄR

Fredag 7 januari kl. 09.00-11.00 (öppen)